Szemüveglencse

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Egyfókuszú lencsék

A szemvizsgálat alapján receptre adott szemüveglencse nemcsak a legmegfelelőbb az Ön látásának javítására, hanem meghatározza a lencse további tulajdonságait is, mint a vastagság, vagy súly, hogy minél vékonyabb és könnyebb lencséi legyenek.

- A standard lencsék többnyire karcolásálló- és visszaverődés gátló bevonattal vannak ellátva, könnyűek és főként telikerethez ajánlottak.
- A vékony lencsék karcolásálló- és visszaverődés gátló, UV-védő bevonattal ellátottak, nagyon népszerűek a vékonyság miatt, kényelmesek és stílusosak, elsősorban olvasáshoz és autóvezetéshez javasoltak.
- Az extra vékony lencsék csökkentett élvastagságúak, karcolásálló- és visszaverődés gátló, UV-védő bevonattal ellátottak, a standard lencséktől jóval vékonyabb, könnnyebb és laposabb kialakításúak, éles látást biztosítanak és nagyon kényelmesek. Választásuk akkor javasolt, ha a legfontosabb a kényelem bármilyen helyzetben.
- A super vékony lencsék még az extránál is vékonyabbak, csökkentett élvastagságúak, karcolásálló- és visszaverődés gátló, UV-védő bevonattal ellátottak, prémium kivitel, igazán laposak, vékonyak, könnyűek, így kényelmesek és éles látást biztosítanak. Felhasználásuknál a kényelem az elsődleges szempont.

Progresszív és bifokális lencsék

Multifokális lencsék

Szemüveglencsék digitális eszközökhöz

Fényre sötétedő lencsék

Napszemüveg lencsék

Szemüveglencse bevonatok