Nagy valószínűséggel javítható.

Mi van, ha eltörik?

Szemüvegjavítás

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A szemüvegjavítás általában gyorsan és olcsón elvégezhető. A szemüveggel kapcsolatos legtöbb problémára tudunk megoldást. Nincs szükség időpont foglalásra, helyben meg is várhatja, míg megjavítjuk a szemüvegét, vagy kérhet házhozszállítást otthonába, vagy munkahelyére. Kiegészítőket is rendelhet egyúttal, mint pl. tokot, tisztítószert, felcsatolható napszemüveg lencsét és sok minden mást.

Mit lehet megjavítani?

Szinte bármit. A legtöbb forrasztási pontot, a szárakat, a zsanérokat, a hidat, stb. Az egyik leggyakoribb a zsanérok cseréje. Még a törött keret is cserélhető egy olyan újra, amibe a lencsék belepasszolnak. Szinte minden cserealkatrészt be tudunk szerezni, legyen az akár a műanyag borítás a száron, vagy kicsi orrpárnák.

A szemüveg javítása után a szemüveg helyes összeszerelése nagyon fontos a megfelelő látás szempontjából. Minden esetben professzionális, engedéllyel rendelkező optikusok dolgoznak a lencsék és a keret újbóli beállítása érdekében, hogy a szemüveg éppen olyan legyen, mint az új. A szemüvegjavítás a legtöbb esetben egyetlen nap alatt megtörténik.

szemuvegjavitas